Just Be One – en mission er blevet virkelig i 2009

Publiceret af den 01 jan 2010 | i Holdninger

I september 2009 startede Alex Haurand og jeg et hold op på Center for Yoga og Meditation med fokus på indre ro, meditation, personlig udvikling og “den indre alkymi”. Vi baserede undervisningen på enneagrammet, zen og eksistentiel filosofi kombineret med øvelser i indre ro. Den måde at blande tingene har vist sig at være en kæmpe fordel og stor succes.

Vi kaldte kurset, eller træningen som det nok nærmere er, for “Just Be One” med tanke på at samle det moderne fragmenterede menneske gennem øvelse og fokuseret udvikling.

Vi har her op til nytår gjort status og lagt en overordnet plan for 2010. Med den tilslutning vi har set indtil nu, så vil kurset fortsætte og vi forventer klart at holdet vokser til næsten det dobbelte på kort tid.

Programmet for 2010 fortsætter med meditation, selv-udfordrende spørgsmål og masser af indre ro til at håndtere den travle hverdag. Men ikke kun overskud til at håndtere udfordringerne i det daglige står på vores ønskeliste for gevinster. Målet er, at den indsigt deltagerne har fået, og som nye deltagere opnår, vil blive båret ud i verden omkring os og påvirke både familier, venskaber, samfundet og generelt relationer mennesker i mellem til at stige til en grad, hvor konflikter opløses inden de opstår, hvor det enkelte menneske er mere end sig selv og hvor hensyntagen til både den planet vi nu engang er fælles om at bo på, og til det fællesskab, som eksisterer på tværs af nationaliteter, racer og andre ego-skabte konstruktioner om ikke andet bliver styrket ved vores deltagelse i verden hver i sær med fornyet engagement, ro og indsigt. Forhåbentlig vil det starte en stille revolution og være med til at tippe verden til et bare en lille smule, bare et milligram bedre sted at være. Til alles gavn.

Vi glæder os meget til at se hvad der sker i løbet af året. Vi arbejder intenst på at gøre kurset tilgængelig ikke bare for deltagerne, som fysisk møder op hver anden lørdag, men også for resten af landet, i første omgang på dansk, med videoer og selvstudie-materiale.

Og så er det på plads at rette en stor tak til deltagerne! For uden jer var det ikke muligt i fællesskab at bidrage med denne kanal for ældgammel, men alligevel så enkel og effektiv visdom.

Se med på http://justbeone.dk.

Vi ses i 2010.

skriv kommentar

Trackback URI | Kommentarer på RSS

Besvar

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.